Förare och bussar

Er förare – vår ambassadör

En bussresa ska inte bara vara säker och effektiv. Vi vill att den ska vara trevlig också! Självklart kan du räkna med att våra välutbildade och serviceinriktade chaufförer är proffs på såväl kör- & vilotider som säker och miljövänlig körning.    

Du kan räkna med att våra förare är proffs!

Men äkta Traveller-Buss-Chaufförer nöjer sig inte med det. De är aktiva mitt i händelsernas centrum och vill tillmötesgå våra gästers önskemål. Dyker det upp småproblem längs vägen hittar de en lösning, behöver någon ett plåster – prata med föraren. Och eftersom de är på resande fot från morgon till kväll är de fullpackade med goda tips om sevärdheter, restauranger och annat. Skulle ni ha ett par minuter över och bara vilja prata lite – de flesta har ett och annat kuriost resminne de gärna delar med sig av. En stor trygghet speciellt för våra utländska gäster, är att de flesta av våra erfarna förare är flerspråkiga.

Många förare är flerspråkiga.

För att försäkra oss om att kunna erbjuda välutbildade förare även i framtiden har vi startat ”Bussförarakademin i Malmö”.
 

Våra bussar  

Traveller Buss har en stor fordonsflotta, vilket ger oss möjlighet att erbjuda rätt buss vid varje tillfälle. Stora som små uppdrag – alla är lika välkomna!

Vi välkomna alla uppdrag - stora som små.

 Våra bussar är utrustade med en toppmodern reningsteknik och körs i möjligaste mån med biobränsle. Vi erbjuder hög säkerhet med bland annat trepunktsbälten och alkolås.

I våra bussar åker du alltid bekvämt i en avkopplande miljö. Vi är måna om att våra fordon är moderna, fräscha och estetiskt tilltalande.

Traveller Buss sätter guldkant på resan!

Vi vill inte bara utföra en nödvändig transport, utan samtidigt efterlämna en minnesvärd och positiv upplevelse som smakar mer!  

Läs mer om våra bussar och deras utrustning här!