Om oss

Gränslöst välkommen ombord!

Boka buss och få kunglig service!

Traveller Buss i Stockholm är ett anrikt företag som erbjuder högklassiga bussresor i alla former. Det är Stockholmföretaget som har specialiserat sig på huvudstadens utbud, men det är också företaget som – med en större koncern i ryggen – har möjlighet att erbjuda bästa service i hela landet och ut i resten av Europa.

Vårt serviceinriktade team assisterar er kompetent och snabbt när ni behöver en buss – vart som helst, när som helst och till vilket uppdrag som helst!

Vårt serviceinriktade team assisterar er kompetent och snabbt när ni behöver en buss – vart som helst, när som helst och till vilket uppdrag som helst!
Välkommen att bli kung hos Traveller Buss!
 
Johan Salomon               Göran Mellström
Regionchef                      Delägare
 
Begär offert! Om ni vill göra en dagstur, åka på klassresa, konferera eller bara bli förflyttade från A till B – hos oss finner ni lämplig buss i varje läge och erhåller därtill majestätisk service!

 

Till Offertförfrågan

Verksamhet

Traveller Buss AB är en del av Sveriges största bussfamilj! Bakom oss har vi en koncern som ger oss trygghet och stabilitet och denna ovärderliga kombination öppnar dörren till modernare fordon, förmånligare priser och säkrare resor.
Vi är ett charterbussbolag. Alla är välkomna - företag, föreningar, skolor och privatpersoner. Men tro inte att vi bara tillhandahåller buss och förare! Vi erbjuder alla sorters tilläggstjänster kring resan. Det kan vara guider, catering, restaurangbesök eller hotellövernattningar. andra arrangemang. Vår gruppavdelning hjälper gärna till med kringarrangemang.

Traveller Buss kan inte ”bara” Stockholm – vi kan hela Europa! Våra bussar syns ofta på vägarna i hela Europa och vi har en lång tradition av utlandstrafik bakom oss. Läs mer här om vår verksamhet!
 
Här i Stockholm utför vi även linjetrafik i form av närtrafik. Vi kör bland annat i princip alla närtrafiklinjer åt Trafikförvaltningen. Linjerna trafikeras av handikappanpassade specialfordon, som är specialutrustade för rörelsehindrade passagerare. Speciell vikt läggs vid val av förare till dessa uppdrag, där ett genuint människointresse och medmänsklighet är A och O för en lyckad insats.
Ett stort, viktigt och hedersfyllt uppdrag för Traveller Buss, är också skoltrafiken! Varje vardag åker runt 900 barn och ungdomar med våra 18 skolbussar. 

Säkerhet

Säkerhet för oss är A och O. Säkerheten ombord på våra bussar tryggas genom välutbildade förare och moderna fordon. Genom den stora koncernen vi har bakom oss har vi dessutom en egen serviceorganisation med många ackrediterade, välutrustade verkstäder. Det säkerställer hög kvalitet och driftsäkerhet ytterligare!

Miljö

Att åka kollektivt är betydligt mer miljövänligt än att åka bil! Vår natur gläder sig när vi väljer att resa tillsammans och lämna bilen i garaget. Emissionerna minskar och vår hälsa ökar! Våra tvättanläggningar är dessutom utrustade med toppmodern reningsteknik och körs i möjligaste mån med biobränsle och våra förare får kontinuerlig utbildning inom eco driving och miljökunskap, vilket gör fördelarna ännu större. Läs mer här om vårt miljöarbete.