Trafikledare

För att säkerställa vår fortsatta expansion i Stockholm och för att vårda befintliga kunder söker vi ytterligare en Trafikledare till vårt team i Stockholm.

Vi söker en trafikplanerare till hjärtat av vår verksamhet i sommar för att förstärka vår avdelning, tjänsten är ett sommarvikariat med chans till förlängning i höst.
Arbetet innebär att se till att beställningstrafiken planeras och utförs på ett bra sätt.
 
Som trafikplanerare hos oss kommer du tillsammans med en trafikledare se till att chaufförerna får körningar och vilka bussar de ska använda på dem, vara bollplank till chaufförerna, se till att de planerade turerna går som de ska, lösa de dagliga problem som uppstår samt vara kontakt till vår serviceorganisation.
 
Vi behöver ha en person som kan tänka logiskt, komma på lösningar, vara flexibel, ha lätt för att samarbeta, göra flera saker samtidigt och hålla huvudet kallt i stressiga situationer
 
Du kommer att ha daglig kontakt med våra chaufförer så du behöver även ha en bra social kompetens.
 
Utbildning som krävs är minimum gymnasial utbildning, vi lägger dock stor vikt vid hur du fungerar i vårt team.
Meriterande är om du har erfarenhet av beställningstrafik och har jobbat med Klartext som är det planeringsprogram vi jobbar i, självfallet behärskar du Microsoft Office.
Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll
Är du verksam i vår bransch redan idag och har erfarenhet av beställningstrafik är det extra plus.
 
 
Placeringsort
Stockholm
 
Typ av tjänst/tillträde
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Jourtjänst förekommer, helgarbete förekommer, främst under sommaren.
 
Ansökan
Vi ser fram emot att få din personliga ansökan, i vilken du fokuserar på att åskådliggöra på vilket sätt din utbildning, erfarenhet, kompetens och personlighet möter uppställda krav. Glöm inte att bifoga CV och betyg. Intervjuer hålls löpande, men vi vill ha din ansökan senast den 15 maj 2018.
Maila din ansökan till: richard.stenbeck@travellerbuss.se

Vid frågor kontakta vår rekryteringsansvarig Richard Stenbeck
Tel. 076 -76 29 924  Mail: richard.stenbeck@travellerbuss.se
 
B-Kort är ett krav.