Våra bussar

Här kan ni läsa om våra bussar och deras utrustning! För muspekaren över ikonerna för att se vad de betyder.

Flexibilitet, säkerhet, miljövänlighet och ekonomi är faktorer som gör att busstransporter står sig starkt i konkurrensen mot andra färdmedel. Antingen som ett komplement eller som alternativ till exempelvis flyg eller tåg. Samtliga våra bussar är av märket Mercedes Benz eller Setra vilket borgar för trygghet och kvalitet. Vill du hyra buss är du alltid välkommen till oss. Du kan alltid räkna med turistbussar av högsta kvalitet.

Turistbuss

Fräscha, toppmoderna och välutrustade turistbussar i storlekarna 49 till 59 personer, anpassade för bekväma och säkra resor - såväl långa som korta.

49-59

Dubbeldäckare

För större grupper är vår dubbeldäckare ett prisvärt och miljövänligt alternativ. Ombord finns 22 platser samt 2 bord på undervåningen. 57 platser på övervåningen. 220V – Dragkrok

79

Midi-buss

Våra midibussar är mycket smidiga att ta sig fram med och anpassade för mindre grupper och kortare resor. Lämpliga för grupper på 18 – 22 personer med mindre baggage.

25

Sprinter

Våra minibussar är mycket smidiga för små grupper
15 + 1 platser – varav 4 platser vid bord. Mikrofon och DVD. Lämplig för grupper med 10-12 personer som inte har så mycket baggage.

15

Handikappbuss

Specialanpassade bussar för äldre och funktionshindrade erbjuder utrymmen för en rullstol och flera rullatorer. Bussarna har ramper, vilket gör på- & avstigningen enkel.

45

Tourino

För att kunna tillmötesgå de högt ställda krav som high-end-segmentet kräver erbjuder vi våra VIP-bussar. Fullspäckade med bekvämligheter; 25 platser, varav 12 st. vid bord, toalett, internet, strömuttag vid varje stolspar, datoruttag, DVD, en skärm framtill och kylskåp. Allt för att göra resan effektiv och angenäm och dessutom full med stil.

25

Sprinter

Lyxig sprinter med hög komfort! Våra VIP sprinters är fullspäckade med bekvämligheter: 15 sittplatser, varav 8 stycken vid bord, internet, strömuttag vid varje stolspar, datoruttag, DVD, en skärm framtill och kylskåp. Allt för att göra resan effektiv och angenäm och dessutom full med stil.

 

15