Varför Traveller Buss?

Stockholm – världens vackraste huvudstad? Det glittrande blå havet, inbjudande, gröna öar som lockar fram känslan av ren, svensk natur inramad av en varm, gul sol. Det är sinnebilden av Stockholm. Av Sverige. Och våra knallgula Traveller Bussar- Stockholmsbussar förgyller stadsbilden som små, glädjespridande och hemtrevliga solar. Sedan många år är Traveller Buss en naturlig del av staden.

Våra knallgula Traveller Bussar förgyller stadsbilden som små, glädjespridande och hemtrevliga solar.

Vi satsar på personliga relationer, högsta service och bästa komfort! Vi vill att våra gäster ska känna sig välkomna och väl omhändertagna! Med Traveller ska man kunna färdas snabbt och enkelt från ”A till B” och ändå få en positiv och minnesvärd upplevelse! Varje resa är viktig för oss - ingen tas för given. Vi vågar applicera ett innovativt tänkesätt, skapa kreativa lösningar och se nya möjligheter.

Traveller-Buss-teamet andas passion och engagemang!

Vi har passande bussar för varje tillfälle. Inget uppdrag är för stort och inget är för litet!

Sedan 2003 är Traveller Buss en del av the Mekka Traffic Group och därigenom har vår ställning även utanför storstan stärkts. I dag har vår gemensamma bussflotta över 900 fordon, vilket öppnar möjligheter för större och geografiskt mer spridda uppdrag. Vi har passande bussar för varje tillfälle. Inget uppdrag är för stort och inget är för litet!

Välkommen ombord du också!
 

Johan Salomon, Regionchef Stockholm och Mellansverige